Lancester Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 OleDbConnection con = dbConnection.createConnection(); string query = "update flights set numberofpassenger='"+(int.Parse(TextBox1.Text))+"' where fromlocation='" + DropDownList1.Text + "' and tolocation='" + DropDownList2.Text + "' and departuredate='" + DropDownList3.Text + "' and returndate='" + DropDownList4.Text + "'"; Musteri ucus sectigi zaman passenger sayısını girilen sayı kadar artmasını istiyorum.Fakat her defasında maalesef yazdıgım sayı cıkıyor.Bunu increase etme sansım var mı? Yoksa t-sql mi kullanmak zorundamıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Data reader ile sayiyi cektim yukarıdaki sorguya update flights set numberofpassenger='"+pass+(int.Parse(TextBox1.Text) yazınca bu seferde yanına ekliyor.Toplama islemi nasıl yaptırabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 neyse yaptım.Biraz ugrasmak gerekiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 numberofpassenger'dan sonraki ' işaretini kaldırsan olurmuş ya. onu koyunca string olarak alıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar