veliaht34 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Ben accountumu yaklaşık 2 ay önce açtım açtığım günden beri çok büyük zorluklar yaşadım. Artık oyun içinde sıkılmaya başlamıştım ki FrF deki arkadaşlar imdadıma koştular beni birçok konuda yönlendirerek vede gerektiginde koruyarak ban yardimci oldular Kendileri teşekkürü bir borç bilirim. En kısa zamanda sizden biri olmayı umuyorum[signature][hline]Freedom Rebel Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Biz teşekkür ederiz, oyunun anlamı o zaten de, sen FrF üyesi değil misin? Eğer değilsen neden ne zamandır FrF denim gibi postlar atıyorsun?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bende artık frf den değilim ama kendim frf dışından biri olarak görmüyorum. sonuçta heyd karakteri hep frf deki heyd olarak kalıcak :) (sergen gibi konuştum :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Heyd super ilişki kurdun kutlarım =) Bu başlıkta işalah aranıza katılırım falan filan demiş, onu diyorum yoksa girip çıkma olayı değil yani.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 dostlar ben aslında FrF denim ama FrF de olan karakterim SowHarD Lee dir ve bu karaterim bir arkdaşımla ortak karakter olunca arkadaşım forumlara bazen benim adıma yazı yazdığında imzayı FrF olarak kullandigindan böyle bir durum oluşuyor kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 anladım tabii sende haklısın... *anlamış gibi yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 anlaşılmayacak birşey yok bu forumda kullandığımız kullanı adını bir arkdaşımla beraber kullanıyoruz o FrF li ben değilim ok[signature][hline]Freedom Rebel Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 e iki tane account açmak çok mu zor paticik te? yok yani karışmasın diye ilerde.ayrıca dediğin gibi anlaşılmıycak bişey yok dediğin gibi. ama okuyunca çok komik oluyo yukardaki yazıyı :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 haklısın yeni farkettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bu arada oyuna dün akşamdan beri giremiyorum serverlarda bir sorunmu var bilgisi olan bişeyler yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: BOccOB, 22 Ekim 2004 22:18 tarihinde demiş ki: Banada FrF epey yardım etmişti sağolsun. Özellikle de alomatik... bana composite zırhımı aldı, oyunu öğretti, xp kasmaya götürdü, mahmut a karşı savaştırdı. Tüm bunlara rağmen ben gittim almanların imperial guild ine gittim. composite zırhın borç olarak aldığım 100k bedelini de ödemedim eheheh... 145k faturalar hala mailde duruyo :P dipnot: mahmutlara ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar