Core Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Selam dostlar.. :) ya su anda onumde British Council'in bilgisayari var ancak ziyaretci kullanicisi ile girilmis ve sadece internete ve office programlara giris var. C: dizinine bile ulasamiyorum. Simdi bu bilgisayarin admin sifresini nasil ogrenebilirim? dostan falan mumkun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 program çalıştırma izinlerin kısıtlanmamışsa trojan tipi birşey indirip çalıştır. ne bilim lamerlik yap :P ehehe güvenlik sıkı tutulmuşsa pek birşey yapabileceğini sanmıyorum ama. birde ntfs i tanıyan bir sistem disketi ile açıp sam dosyasını alabilirsin.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bana ayrintili anlatabilirmisiniz? ya da bir tutorial linki falan varsa? Cok memnun olacagim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bir adet linux cdsi varsa bilgisayarı linuxtan boot et.. ondan sonra sam dosyalarına ulaş...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bu dosyalar(sam) nerededir? ne ile acilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 şanslıysan c:windowsrepair dizini altında uzantısı olmadan sadece sam adı ile bulabilmen lazım. diğer türlü orda yoksa c:windowsconfig ya da c:windowssystem32config dizinlerini dene ... ya da en sağlaı direk sam olarak arama yaptır. dosya windows klasörüne girip "dir sam /s" komutu ile arama yapabilirsin. fakat windows açıkken bu aramayı yaptığında gerçek sam dosyasının yeri görünmez.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 knoopix ile arama yaparim.. peki bu "sam" isimli dosya ne ile aciliyor? Notepad yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hayır. bir nt password cracker bulman gerekiyor. kullanıcı adını verip brute force ile şifreyi bulacaksın ..[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 vayy baya teferruatliymis.. peki bu sam dosyasi tahminen kac mb?(ya da kb?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 diskete alabileceğin kadar küçüktür.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 brute forcela kırılması 5-6 gun felan surer [şifreye göre değişir 2-3 hafta da sürebilir, özel karakter varsa bir de (ki buyuk ihtmal vardır) içimden babayı kırarsın demek geliyor]. ama tek yol da o sanırım.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 simdi soyle birsey var yanliz.. bu bilgisayarlar network icinde.. ben sam dosyasini diskete kaydetip evde bu sifreyi bulmaya calisacagim.. yanliz benim bildigim brute force olayi butun katakterleri farkli kombinasyonlarla girmeye calisarak sifreyi buluyor.. ancak ben sifrelenmis bilgisayarda bir islem yapamam.. simdi bana biraz aciklarmisiniz lutfen bu konuyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 evet brute force oyle bişey. al diskete evinde ap evindeki pcnin de şifresini biliyorsundur herhalde :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 tamam da brute force yaptigi sifre kombinasyonlarinin dogru olup olmadigini nasil cozecek? sonucta giris yapmaya calisa calisa bulmuyor mu sifreyi? benim internet uzerinden baglanmam mumkun degil bilgisayara ve bilgisayarda uzun sure islem yapmam da mumkun degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 o is yalan. genelde admin iyiyse sam dosyasini alamiyorsun bile. her tarafta ayni taktigi anlatiyolar ama nt den sonra yeterince guvenlik konuldu. bosver sen admin sifresini. amacin c'ye ulasmaksa; - masaustunde sag tusla tikla, New -> Shortcut - ordan adres bolumune C: yaz. - masaustunde c'ye kisayol olusur. (o sekilde girersin, genelde bunu acik birakiyolar...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 sam dosyasını zevkine almıyorsun. brute force u onun üzerinde uygulayacaksın. direk sistem üzerinde değil.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar