gellidus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Bir arkadaşımın ricası üzerine ödevini çevireceğimi söyledim ama uyumuşum şimdi kalktım yarın sabaha teslim edilmesi lazım. Word te açtığınız zaman 3.5 sayfa birşey geliyor.. HAtta baktım şuanda 1000 kelime çıktı.. Eğer acil yapabilecek birileri varsa sevinirim.. Dilbilgisi cart curt fln çok önemli değil paragrafta yazan cümlede ne anlattığı genel olarak anlatılsa yeterli. Zaten dosyanın ilk paragrafta elemanın yaptığı çeviri var seviyeyi belli ediyor.. Eğer 10-15 dakikada cevap alamazsam ben yapmaya başlıyorum ama 3-4 saat uğraştırır beni ama tecrübeli birisi 45 dakikada fln yapar Bide tavuk şaşkınken misali öyle çılgın paralar istemeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 sayfası 50den olur, yarım sayfa da benden olsun 150ye yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 sen basla simdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ne kadar eppek o kadar köfte aç pati çalışmaz at ortaya bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 200 kelime 10 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Tam başladığım anda geldi çok iyi oldu. :) öm attım kontrol edersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 NolaxThensbane said: ne kadar eppek o kadar köfte aç pati çalışmaz at ortaya bişeyler Surda gorunce aklima geldi. Boyle gercek hayatta eppek falan diye konusup sevimli oldugunu zanneden koca koca adamlar var lan. "Sakalin var gerizekali, eppek ne?" deyince de guluyorlar. Bi garip. asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 hem sevimli hem karizmatikim diye kıskanıyorsun al sana caps http://corndogger.com/blog/wp-content/uploads/2009/04/easter-motorcycle-wtf-300x267.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 oh allahtan ben işimi çözdükten sonra patladı topic beni etkilemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Ahah. Onu bekledim cicegim. Cok zor tuttum ama kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 NolaxThensbane said: hem sevimli hem karizmatikim diye kıskanıyorsun al sana caps http://corndogger.com/blog/wp-content/uploads/2009/04/easter-motorcycle-wtf-300x267.jpg Ouvv. Bende bi hareketlenme oldu. O degilde boyle bir herif her gun okula biraksa beni yok demem ha. Ne iskence cekiyorum 2-3 saat icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar