Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyninizzin diğer tarafını kulanın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beynimin duz tarafı ile level 7 yi gecemiyorum tersi ile nasıl gecicem(duz tarafı derken mouse u ters cevirin :))[signature][hline]To be or not to be
Mesaj tarihi:
beyinin diğer tarafını kullanmak ile gıdım alakası yok
beyinin bildiği kuralları ters çevirince herzaman abuk tepkiler verdiği bilinir 1 2 saat sonra düzelir:)

ayrıca verdim bu linki daha önceden[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
20. lvl bitti.
Fena degıl zaman gecırdım hehe.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 23 Ekim 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
$ımdı bu adamın beynının dıqer tarafını acıyorsa sen qıt super marıo oyna ba$ka taraflarıda acılır o zaman...[signature][hline]imza yoghhh karakedi abi ole diiooo
Mesaj tarihi:
biz okulda bu oyunun 18. bölümünü mouse u ters çevirerek bile geçemedik düzken geçebilen varmı acaba.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 23 Ekim 2004 12:45 tarihinde demiş ki:

ayrıca verdim bu linki daha önceden

nerede verdin ben göremedimde merak etim verdiysen msj için özür ama search yapıtım benzer bir şey bulamadım[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
ben 15e geldim normal bi şekilde. sonra mouseu ters çevirip bitirdim hehe :)[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!
  • Yeni Oluştur...