Korax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Call Hede() Sub Hede() wscript.sleep 120000 Const Request_POST = 1 Const Request_GET = 2 Set objemiz = CreateObject("SOFTWING.ASPtear") On Error Resume Next Hede = objemiz.Retrieve("http://localhost:4111", _ Request_POST, "test=wille", "", "") If Err.Number <> 0 Then If Err.Number >= 400 Then Else Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell") WshShell.Run("C:Documents and SettingsKoraxDesktopzDC++.Ink") End If Response.End End If Call Hede() End Sub Ben bu kodu bu şekilde değiştirerek zDc++ isimli programa uyarlamaya çalıştım.program download programı.ama 2 dakika sonunda yaptığı kontrolde, "ActiveX bileşeni oluşturamıyor "Softwing.ASPtear" Kod:800a01ad Kaynak:Vb script hatası" gibi bi hata alıyorum. Bunun sebebi nedir? Bunu zDc++ isimli programa uyarlamama yardımcı olurmusunuz? Mantık,2 dakikada bir zdc++'ı kontrol etmesi(hoş ediyomu etmiyomu tam bilmiyorum ama) eğer kapalıysa çalıştırması. Eğer olmamışsa ne eksiğim var ne çıkarıp ne eklemeliyim?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 vb object oriented diil ki.. obje yaratip kaldirmak o kadar kolay diil (olmamasi gerek...) tabi kendi bilgimle bu kadarini sooleyebiliyorum. ha bi de en sondaki Call Hede yi kaldirman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Ya tek yapmasını istediğim, zDc++ isimli programı 2 dakikada bir çalışıyomu diye kontrol edip eğer çalışmıyorsa tekrar başlamasını sağlamak. Bunu yapmam için ne tür bi kod gerek?Fazla zor olduğunu sanmıyorum,yardımcı olabilirmisiniz?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar