Korax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Call Hede() Sub Hede() wscript.sleep 120000 Const Request_POST = 1 Const Request_GET = 2 Set objemiz = CreateObject("SOFTWING.ASPtear") On Error Resume Next Hede = objemiz.Retrieve("http://localhost:4111", _ Request_POST, "test=wille", "", "") If Err.Number <> 0 Then If Err.Number >= 400 Then Else Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell") WshShell.Run("C:Documents and SettingsKoraxDesktopzDC++.Ink") End If Response.End End If Call Hede() End Sub Ben bu kodu bu şekilde değiştirerek zDc++ isimli programa uyarlamaya çalıştım.program download programı.ama 2 dakika sonunda yaptığı kontrolde, "ActiveX bileşeni oluşturamıyor "Softwing.ASPtear" Kod:800a01ad Kaynak:Vb script hatası" gibi bi hata alıyorum. Bunun sebebi nedir? Bunu zDc++ isimli programa uyarlamama yardımcı olurmusunuz? Mantık,2 dakikada bir zdc++'ı kontrol etmesi(hoş ediyomu etmiyomu tam bilmiyorum ama) eğer kapalıysa çalıştırması. Eğer olmamışsa ne eksiğim var ne çıkarıp ne eklemeliyim?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
riglous Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 vb object oriented diil ki.. obje yaratip kaldirmak o kadar kolay diil (olmamasi gerek...) tabi kendi bilgimle bu kadarini sooleyebiliyorum. ha bi de en sondaki Call Hede yi kaldirman gerek.
Korax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Ya tek yapmasını istediğim, zDc++ isimli programı 2 dakikada bir çalışıyomu diye kontrol edip eğer çalışmıyorsa tekrar başlamasını sağlamak. Bunu yapmam için ne tür bi kod gerek?Fazla zor olduğunu sanmıyorum,yardımcı olabilirmisiniz?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Öne çıkan mesajlar