cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Trias said: cemaat fantezileri aydınlıkta var. diğerlerinde göremedim. Bu hayvanın (hayvanlardan özür diliyorum, küfür yasak) dışarıda olmasına mı kızgınsın, yoksa cemaatten olduğuna mı? edit: adam tutuklu bu arada, aydınlık tutuksuz diyor. lol . hangisi doğru önyargılı olduğun için okuduğunu da anlayamamışsın. bu canlı türü, ergenekon davasının tutuksuz tanığı ve aynı zamanda gizli sanığı. tecavüz davasının ise tutuklu sanığı. iki dava farklı davalar. benim bir şeye kızgınlığım yok, varsa da bu haberden anlayamazsın bunu, ben sadece bana ilginç gelen bir haberi olduğu gibi paylaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 şu benim Trias'ın mesajını alıntıladığım ilk mesajımda ki <> ifadesi gerçekten de hayvanlara hakaret olmuş, silme imkanı olmadığı için silemedim, modlardan biri bu mesajımı silebilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar