BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Onlar Aramızda diye bi ilüzyon şovu vardı star tv'de yılbaşından sonra yayından kaldırıldı akıbeti hakkında fikri olan var mı? kadıköy cafe nero'da otururken kız arkadaşımla hiç planlamadığımız şekilde bölüme dahil olmuştuk bi ilüzyon gösterisinde dalga dümenden şaşırmış taklidi yapan taraftık..güzel bi hatıra olması adına hep takip ettim yayınlarlar diye ama bize varana kadar yayından kalktı.. bu görüntüleri de sanırım tv'den talep edemem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 tv'ye bir mail atsan belki yardımcı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Myshkin said: tv'ye bir mail atsan belki yardımcı olurlar. daha önce ne zaman yayınlancak diye sormuştum sitemizden takip edebilirsiniz diye kestirip atmışlardı:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 aynen, mesela ben bölgesel bi kanalın bi programını kaçırmıştım. nasıl bulurum demiştim arşivden satın alabilirsiniz demişlerdi.ara sor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar