Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayar usb den bağlı telefonu görmüyo

MrBomb

Öne çıkan mesajlar

işletim sistemim xp. nokia 6610 u kitapçıktan okuyup herşeyi yaparak bilgisayara bağladım: önce driver ını yükledim. sonra data kopyalamak için gerekli software ı yükledim. ardından telefonu bağladım, xp nin "found new hardware" pop up ı çıktı sağ alt tarafta: "found new hardware -> usb device".
ama gerekli driverı yüklediğim için onu görmezden geldim we direk data kopyalama programını açtım, ama orda bağlantı bölümünde telefon bağlı görünmüyodu. device manager ı açtım, "other devices" bölümünde "usb device" we yanında da soru işareti çıktı. oysa ki device manager ın en altındaki "universal serial bus controllers" bölümündeki "2 usb root hub" da düzgün çalışıyo gibi gözüküyo.

sorun usbde mi yoksa başka bi yerde mi çözemedim. kitapçıkta data kablosu driverlarının xp için de çalışıcağı yazıyo

bilgisi, fikri weya tawsiyesi olan yardım etsin lütfen. olmazsa da yardım alabiliceğim hangi internet sitesi war?

edit: data kablosunu cep telefonundan ayırdım, ama usb ye bağlı olarak bıraktım, device managerdaki soru işaretli usb device yazısı gitmedi. bu nedenle usb de sorun warmış gibi görünüyo olabilir ama gene de kablonun driver ında sorun olsa da aynı yazı device managerda çıkardı diye düşünüyorum. ayrıca usb driver ını tekrar yükledim bişe deişmedi. we aynı usb geçen hafta external bi cd writerla sorunsuz çalışıyodu[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 19 Ekim 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bendede bu tarz bir sorun var usb den bi aygıt bağladığımda usb aygıtı tanınmadı dio içeriği ise şu
bu bilgisayara takılı usb aygıtlardan biri çalışmadığından windows aygıtı tanıyamıyor

windowsun önerisi tam bir bomba zaten

aygıtı tekrar bağlamayı deneyin windows hala tanımıyorsa değiştirin[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Baska usb aygit varsa bazen hatlar karisabiliyor. Eski usb cihazlarda benimde sorunum var. Digi-cam ve Md yi ayni anda baglayinca kesinlikle ikisinide calistiramiyorum. Tam 10 tane usb 2.0 portum var ama sanki bi tane varmis gibi tak cikar yapiyorum bu 2 alet soz konusu oldugunda, icler acisi bi durum...

Belki sizde bu tur bi cakisma derdinden muzdaripsinizdir.
Yardimci olamiyorum ama, sadece oneri...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...