Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

47 saattir uyuyamıyorum.. Yardım..

zydar

Öne çıkan mesajlar

rüyalardan korkmanız için bir neden yoktur . yıllardır kabus gördüğüm halde ter içinde uyanmadım , aksine uyumaya devam ettim . Bilinç altınızda rüyalarınızın kontrolünün sizde olduğunu bilin . Rüya toprakları sizin yönetiminizdedir ve siz ne isterseniz o olur . Böylece rüya görürken hiç sorun yaşamazsınız .[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zg rüyanda bilincini kazandığın anda "çok saçma lan bu" diyerek uyanırsın, diğer türlü de rüya olduğunun bilinciyle uyanırsın. Çünkü uyku sırasında beyinin mantık kısmı dinlenmeye geçer.
Bu sebeple rüyaların kontrolünde olamaz (yani anca birşey seni derinden etkilediyse falan), kontrolüne alırsan da uyanırsın düş kurarsın o olur.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 21 Ekim 2004 19:43 tarihinde demiş ki:
Bilinç altınızda rüyalarınızın kontrolünün sizde olduğunu bilin . Rüya toprakları sizin yönetiminizdedir ve siz ne isterseniz o olur . Böylece rüya görürken hiç sorun yaşamazsınız .

fazla sandman okumuşsun anlaşılan :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Sosyal ağlarda paylaş

şu ana kadar en fazla 49 saat ayakta kaldım sonra 16 saat uyudum.[kız meselesi:-p][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet arkadaşlar inanılmaz huzurlu bir uykudan kalktım. Ortalama 10 belki 9 saat uyudum ama gayet iyiydi. Hepinize teşekkür ederim. BU arada harbiden gidip yattım yatağa (arkın odada yattım :) ) rahatça uyudum.

Saolun tekrar..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 21 Ekim 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
bişiler oku otomatikman uykun gelir..

sende onceki yazilari oku konu hakkinda aydinlanasin gelir;)[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.
sende şansını deneyebilirsin...

Günbatımı Diyarı

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...

[Bu mesaj tAKA tarafından 23 Ekim 2004 11:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 22 Ekim 2004 17:46 tarihinde demiş ki:
Evet arkadaşlar inanılmaz huzurlu bir uykudan kalktım. Ortalama 10 belki 9 saat uyudum ama gayet iyiydi. Hepinize teşekkür ederim. BU arada harbiden gidip yattım yatağa (arkın odada yattım :) ) rahatça uyudum.

Saolun tekrar..

ne demek vazifemiz ;)
bu arada senin odada sorun var galiba odana kurşun döktür diyecem ama anlamam pek o işlerden

odaya kurşun döktürülüyormu? :p[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.
sende şansını deneyebilirsin...

Günbatımı Diyarı

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...