Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 abi ya ben kullanıcı adımla şifremi yazamıyorum deli oldum yazdırmıyor fıtık etti beni yardım pls nası düzeltebilirim? :([signature][hline]hö?
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ? hicbisi anlamadim derdini biraz daha acsana :p[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 :D ya abi hani kullanıcı adı şifre yazacağın bölüm varya oraya hiçbişey yazdırmıyor hangi tuşa basarsam basiyim işlemiyor :( ne yapmam lazım?[signature][hline]hö?
loop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 North American Versiyonda mı oynuyorsunuz? ryl.netten[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-)
loop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Ben yeni basladim. human oynuyorum..[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-)
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 format at...[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Öne çıkan mesajlar