Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Trialını çektim yüklerken User Inferface Installer not found gibisinden bi hata veriyo ve kapatıyo nedenini bilen varmı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jannisary Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 eger ankaradaysan sana yardimci olabilirim.bosuna urasma yani, cd sini veririm sana..[signature][hline]Jr-Janissary (Channeler 73) Janissary (Channeler 73) Janisary (Bard 65) Janis (Prelate 63) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 memati nbr baba :p[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jannisary Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 naber lan zaid :) nasilsin ?[signature][hline]Jr-Janissary (Channeler 73) Janissary (Channeler 73) Janisary (Bard 65) Janis (Prelate 63) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 gigex den cektin sanirim bende ayni hatayi aldim.[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bi şekilde cd bulmaya çalışın download hep hata verio[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 sanirim turkce sistemlerde o sorunu veriyor denetim masalari/bolgesel secenekler'den turkiyeyi, ingiltere vs. yapip tekrar dene belki sorun cozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar