funq Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 var mı bu yardımı yapmış olan? http://www.getem.boun.edu.tr/ burada bilgi falan var da ilk elden yapan var mı ondan duymak daha iyi olur. talep edilen kitaplar diye bir liste var, onlar bende yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Çok güzel bir proje. Tebrik ediyorum. ne şekilde trolleyecekler acaba bu uygulamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 trolleme olmadı, umursama dahi olmadı. bu kadar kişiden yapan olmamış demek ki yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ben yapmayı düşündüm. sonra utandım vazgeçtim. pişmanım. süresini bilsem, (kısa ise) mesela gelince 3-4gün kapanır yapabilirim yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar