DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Bugünden itibaren yeni bir forum açtım. Amatörce hazırlanmış olan bu forumun hiçbir iddiası yok. Çeşitlilik olsun ve tanışmak için yeni bir ortam kurma düşüncesiyle açtım. ayrıca bana yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim. http://forumdc.proboards27.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Valla burda reklam..süper ben bi bakiniim bkm :)[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 reklam olarak görmeyin :) amatörce bişey yaptım sizinle paylaşmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 dediğin gibi amatörce.[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hmm açtınmı yoksa proboards'dan registermi ettin :-p yanlız forumda hiç alan yok alan eklersen iyi olur...[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 37) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 proboards tan direk register ettim... yani o akdar büyük beklentimde yok.. kaynaşacak yeni bir ortam yaratmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ayrıca bana yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: orc_lord, 22 Ekim 2004 23:34 tarihinde demiş ki: hmm açtınmı yoksa proboards'dan registermi ettin :-p yanlız forumda hiç alan yok alan eklersen iyi olur... misafirler alanları göremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bakınır[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 herkesi bekleriz :) küçük çapta birşeyler yapmayı denedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 pardon.. explorerda sorun var [Bu mesaj DoguJr tarafından 23 Ekim 2004 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 eğer hatalıysam cezamı çekmeye hazırım. Kusura bakmayın yanlış birşey yaptıysam. Hemen editlerim ya da siz kilitleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Ben editleyemiyorum bu saatten sonra. Eğer kural dışı ise kapatalım topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 anlamadım?[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar