Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 malesef okuldayım, 19:30 gibi geçicem eve tam herkesin çılgınlar gibi gm'e kastığı saatte zor olacak bakalım, gidene kadar 180 kişiyi geçmezse kaparım slotu büyük ihtimal zaten ayırmıştır heralde blizz yerimi benim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 resmen 2 saat boşa okula erken gelmiş oldum yapılması gereken bi proje ertelendi, gm olurdum o saatte be t_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ilk maçtan socke aldı gazımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 AasASASD "Sleeep'in Günlüğü" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 silipi gm yapmak içn artık dışişleri bakanlığını falan devreye sokmak gerekecek.bune lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 sevgili günlük, 124912494912 gündür o kanal senin bu kanal senin; "LF dia/master partner" nidalarıyla gezerken... o da nesi? uo scriptsharing e bir bakalım dedik. o da nesi? TÜRKLERİN OLDUĞU BİR KANAL. BİR STARCRAFT EKİBİ. Beni aranıza kabul edin, her türlü harcı vergiyi resimi vesikayı öderim. Kurtarın beni. adadaki tom hanks kadar içten yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 hoşgeldin :) TUR-1 kanalında herkes master lig olanlar genelde ladder 1v1 oynuyo daha düşük liglerdekiler topluca oynuyorlar king of the hill maplerinde, forumlar genelde kavga ve tartışma için kullanılsa da iyidir insanlar yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 snapsys said: Beni aranıza kabul edin, her türlü harcı vergiyi resimi vesikayı öderim. Kurtarın beni. İlk Barcraft da hesabı kimin ödeyeceği belli oldu millet :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Yaşasın ! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar