Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Başlayanlar İçin Biraz Yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba arkadaşlar
oyuna yeni başladım. ücretsiz server ne kadar açık kalıyor bilginiz var mı? ücretli server'lar 9.5$ civarı galiba. nereden alınabilir account? bunun mevzuatını biraz açıklarsanız sevinirim. ne-nereden-nasıl satın alınır gibi.
bedava olarak başlattığımız karakter herhalde o server'da kalır, yani boşa kasmış olur muyuz bedava oynarken?

warrior olarak başladım, deneyimli arkadaşların önerilerini bekliyorum zamanınız olursa..

yeni başlayan birisi olarak belki fazla şeyi hemen öğrenmek istiyorum ama bu oyun cidden çok iyi. guildwars kadar olmasa da fiyat olarak ve grafik olarak tatminkar.

şimdiden teşekkürler![signature][hline]"..the cold feel of my skin, i try to lose but always win!.."
Mesaj tarihi:
Daha önce beta olup paralıya gecen serverlarda oynayan arkadaslar varmı? Bende merak ediyorum ne kadar süre boyle beles olucak :D birde server ücretli olunca restart atıyorlarmı? item lvl falan?[signature][hline]2 kere banlanmıs 4x Assasian :D
Mesaj tarihi:
evet 2 haftada bir, hafta ortasında wipe çekiyorlar server'a. yani tüm emeğin gidiyor. ben dün yeniden başladım. (2.oynayışım oyunu) 20 lvl kastım 5 saatte.. ücretliyi almayı düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
2 ay oldu hala reset atmadılar? zaten admin forumdakı acıklamasında bugları fikisleyene kadar cok fazla anormallık olmazsa serveri resetlemıycez dedi.(aresden bahsediyorum).[signature][hline]2 kere banlanmıs 4x Assasian :D
Mesaj tarihi:
hmm. ben de knight'ın kendi beleş serverı Free Trial'dan bahsetmiştim. bu "ares" knightonlineworld.com'un sağladığı bir server mı? tamamen ücretsiz mi, yani gün sınırlaması falan yok mu?
orjinal trial server ise 15 günlük.
bu ares'i biraz bana açıklarsan sevinirim buz..
(yazık free trial'da 24 lvl kasmıştık..)[signature][hline]"..the cold feel of my skin, i try to lose but always win!.."
Mesaj tarihi:
ewt açıklayabilecek olan var mı ? free serverda oynayabilir miyiz reset fln olmadan? bide acc ne kdr zamanda aktif olur? free serverlara aynı accleme gireriz?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
Ares free server degil ama su an beta yanı adamlar test asamasında,beta bitince dogal olarak onlarda paralı sisteme gecicekler.Ama tahminen1-2 ay surer deniyo. Diger serverlarda oynayan cogu kiside sanırım bu ares e gelmis dolayısıyla biraz abartı kalabalık ama güzel :) www.knightonlineworld.com dan anında hesap acabılırsınız.Ama su an ares te kasmak ne kadar mantıklı onuda bılmıyoruz bir anda rest atabılırler.
  • Yeni Oluştur...