Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyayı kurtaran adam divx

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana galiba Mr.Media veya Mr.Bomb un verdiği bi site vardı bide ordan bak ben kendi aradığımı bulamadım ama çok geniş arşivi var dedi

www.turkpassword.com bulursan bende yükliim[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
ya bikare üyelik gerekio onu sewmemiştim bide forumlardan burdaki gibi aratıp bulman lazım[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
Divx bilemem ama, Show TV'nin sitesinden izleniyordu, ama Real Player formatıydı galiba :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil:
- Alper, viens au tableau.
- HASSKTTTTRR YEAAAA!!!
Alper vs Şenay:
- Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır?
- Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
Mesaj tarihi:
ewt ben wermiştim turkpassword.com un linkini. forum bazen server problemleri nedeniyle ulaşılmaz olabiliyo bi süre bekleyip deneyin. ordaki divx bölümünden sağ üstteki arama seçeneğini kullanarak dünyayı kurtaran adam die aratabilirsiniz[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Mesaj tarihi:
ya onun bi de lightsaber versiyonu vardı onu nereden bulabilirim?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
o e-mule dediğin şeyi nereden bulabilirim yani site falan versen[signature][hline]Mantıklı bir soru:
-Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı
Mesaj tarihi:
bende var yanniz 630 mb ...cok kotu goruntu vcd bile denemez ....vhs ...:D ....ancak sole diyebilirim gercekten dunyanin en kotu filmini izlemek icin deger eger dc++ ya divxplanet hubuna gelirseniz sizlere yardimci olurum ...yada msn den sıksıtırıpda (encoude )edip de atarim :D[signature][hline][email protected]
  • Yeni Oluştur...