souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Arkadaşlar monitör alıcam ve bu site de uygun fiyat buldum. http://www.teknolojix.com/?urun-40353-23---SAMSUNG-S23A550H-LED-Monitor--WIDE-2MS-HDMI-SiYAH-.html&ref=akakce&v=1.8.9 Nasaıl alışveriş yapan var mı bu siteden ? Yoksa bu monitör veya buna denk türevlerini başka siteden aynı fiyatlar ile alabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 sakın alma,başıma neler geldi yazmıstım buralara bi yere search edersen bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Ölü pixel çıkarsa napacaksın? Netten monitör almak risk bence Bimeks, Vatan gibi yerlerden mağazadan pixelleri kontrol ederek almak daha akıllıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 valla nerden alırsan al da sakın ola sakın teknolojix den iğne bile alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 İyiki sormuşum valla gaza gelmiştim.Az daha alıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 İnternetten monitör almak gerçekten piyango işi. 1 kere dilim yandı, bir daha gidip denemeden almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 souldarkorn said: İyiki sormuşum valla gaza gelmiştim.Az daha alıyordum. http://forum.paticik.com/read.php?13,4442206,page=1 burdan yaşadığım gerilim dolu dakikaları okuyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Nutella belliki parı pük adamsın :) Ben olsam o elemanın ağzına kendi ayağını sokar öyle çıkardım.Sonrada bilgisayarı netten satar rakı içmeye giderdim .Harbi yapardım o sinirle :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 monitör alıcaksan vatandan alıcaksın gidip, elinle bagaja koyucan nazik nazik eve getiricen. 30 gün içinde 1 tane bile ölü piksel çıkarsa iade garantisi veriyor adamlar ayrıca indirim zamanı en ucuz vatanda oluyor. vatan virali gibi oldu ama umarım bu politikayı devam ettirirler belki de tek viable fiziksel elektronik mağaza zinciri adamlar şu anda. gerçi ben teknolojixten hdd almıştım sanırım, gayet güzel paketlemişlerdi hızlı şekilde aferim demiştim, yanlış hatırlamıyorsam. de monitör fln netten söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar