Solymr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 eet arkadaslar obur topicigimi arkadaslar konusma salonu yaptıgı icin yeni bi baslik actım. 1,char=52 prophet 2,char=28 human knight 3,char=27 Scavenger 4,char=21 Darkelf Assasian 5,Char=14 human fighter 6,char=14 elf mystic butun karakterler bartz serverindadir... LUtfen komık teklıflerle gelmiyelim... Acc belli fiyatta ortalamalarda olacak kimseyi fazla kasacak duzeyde olmicak.... ortalama 300$ olarak dusunuorum... (ilkay bu topicimide bulandırma azina z....rim :D ) [Bu mesaj Solymr tarafından 22 Ekim 2004 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Lan onceki topie naptim be?[signature][hline]Fity 40+ Silver Ranger (Feci Kitelarim :P) Fiti 30+ Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) Fitirik 5+ Human Fighter (Bakalim Ne olucak:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ehehe zati artik elastorla oynuom ben bunla keserim seni :))[signature][hline]Elastor 52+ Prophet Solymr 21+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) Siyah 27+ Scavenger BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar