Sensible Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Arkadaşlar ben animistim,nasıl nerden ne toplayacağım hiç bilmiyorum valla artifact falan bulmam gerekiyor,hangi itemların lazım olduğu ve nerden bulacağım konusunda yardımcı olabilirmisiiniz? Bunları içeren bi site varsa o da olur[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 artifacts[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bu arada şunu da sorayım,benim dex kaç item olursa olsun 145 üzerine çıkmıyor nedendir?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 animist 3.stat olarak dex aliyomus, bide sylvanin dexi az ondan abi simdi baktim normalmis senin dex. ama mythicin aklina sasiyim ne sacmalik animistin int, con, dex almasi.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 uykulu halimizle adamın xp'lerini mahvettik genede yardımcı oluyor hehe :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar