ehoca84 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 dikkat edin macera diil..macere:Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 eski kavgaları mı özlüyosun?evetse neden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 oldum olası sizin okula ağzım sulanarak bakarım. Çünkü bendeniz Abuzittin Kendercik, hiç puan sorunu olmamasına ve Moda'da oturmasına rağmen Alman Lisesi'nde okuyor!!![hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Biz bu sene 420 kişi mi ne mezun olduk işte:) Şube olarak da en son P sınıfı vardı yabancı dil sınıfı,familya olduk walla:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Ozan Celik OB ba$kani mi oldu? Heh...[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 '04 martı olacaz inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: -Wissy, 09 November 2003 04:41 tarihinde demiş ki: Ozan Celik OB ba$kani mi oldu? Heh...[hline]tHe Original fi$h® Banshee ewt tam takım ceket dolaşıyo okulda[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Ilgım/9-E[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Vay be... Az rapor pe$inde ko$madik onunla B.koylerde.Yatakhanede kalirken de severdim zaten.Ama OB ba$kani oalcagini tahmin etmezdim.Sevindim valla.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 O okulun bir efsanesi vardı 90 gün devamsızlıklı. Kulağında piercingleri var bugünlerde. Adı neydi ya unuttum =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 oha! nasil oluyor o?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: fizban, 07 November 2003 21:57 tarihinde dimiş ki: martı '03 keza bendenız de bu guruh ıcersındeyım[hline]ern Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 martı '03[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 daha önce yemekhanede olmuştu yanılmıyorsam bir sınav matematikti galba şimdi tabi upgrade etmişlerdir yakında böyle çamlık vb yi de kapsar okulun nüfusuyla doğru orantılı olarak[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 He valla ya.Güzelim bilardoyu,masa tenisi kaldırmışlar.Bütün sınavlar da artık ortakmış sanırım.Öle bişiler demişlerdi bana.Bizimki gibi rahat olmicaklar.Direk küheylanın,tespitin,ibonun sınıflar alıcaklar sanırım ellerine. Bi de abi ziya bizim sınıfa öle 50 günle gelmedi 82 gün mü ne devamsızlık vardı,geçmiş tarihli raporlarla fln anca 65 civarına indirebildi,ama yine de bizim sınıfa düştü diye biliyodum..[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 martı '03 40ıncı dönem ulan ne hızla geçiyor yıllar yaa...[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Ewt ya tam dagıttılar güzelim salonu... tek kisilik sıralar yapmıslar döt kadar 300 kisilik olmus tüm sınavlar 1 hafta icerisinde yapılıyo ve o hafta derslerde ders islenmio ders calısılmasına izin veriliyo! büyük sacmalık bencede kopya olayı da zorlastırılmıs ahh ahh napcaz?[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 aranızda 9 veya 10 herneyse tunay ı tanıyan varsa batudan bi selam sölesin ona bn oluorum burda batu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 abuzittinle yan yana oturuyıorum :)[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) sap geldim sap gidicem... [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo_cortex Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Umut 9/A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ildeniz 11 tm-k[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 tanıyorum tunay ı 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 oha ne yapmışlar okula yuh ki ne yuh !.. iyi ki kurtulmuşum[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Yiğit 9-E Tunay yatılı we ADK başkanı ise tanıourum hatta Aket ile aynı odada kalıo[hline]MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Murat Saydam war 120 gün dwmsızlık[hline]MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar