Cacik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 asp ile yapılmış bi öğrenci sitesi var okulumuzun, öğrenciler için arkadaşlarının weekly schedule unu görebileceği bir site yapmak istiyorum public açık olan, tabi her kişi kendi schedule ini görebilecek şekilde user name password girdiği için çekemiyorum bütün program listesini siteden şifresiz çekebilmemi sağlayacak bir trick, taktik, hacking bile olsa bi imkan varmı, çok sıkıntılı birşeyse ö.m atabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 çok sıkıntılı bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Veritabanı olarak ne kullanıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 view yaratırlar sana oradan çekersin yoksa site üzerinden zor iş, uğraşmaya da değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Keywords : curl, cookie, login Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Bütün üyelerin şifresini nerden bilsinde çeksin hayret bişisin di asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Ben sifreli alanin data'sini cekemiyor gibi anlamistim lakin herkesinkini istiyormus hakkatten. Fantezi olmus o biraz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bilmiyosun konuşuyosun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 veritabanına ulaşamıyorsan sana bağlantı falan vermiyorlarsa bu bir hayal adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 di'nin dediği gibi php curl yada asp.net webclient kullanman lazım. Ama bu sistemi kullanmak isteyenlerin şifrelerini senin sitenede eklemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar