elvyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: sheref, 21 Ekim 2004 00:53 tarihinde demiş ki: benim gibi olma kazanırsın (gerçi umudum var benimde) sen össyi kazansan da sen bizim için her zaman bir liseli olacaksın sheref :D[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Messor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Son 3 aya kadar dandirik calistim ben. Calismadim denilebilir diger ogrencilere bakarsak. Son 3 ay konulari tamamladim soru cozdum hafif deneme cozdum zaman olayini ayarladim. Gerek kendi dersanem gerek baska dersane sinavlarinda zamani cok iyi kullanirdim ve puanlarim gayet iyidi 290 filan alirdim.Malesef sinavda kapasitemi koyamadim 270 aldim.Bence psikolojik hazirlaman daha iyi.Turkiye sayisal 2.si sinif arkadasimdi.Soruda cozerdik beraber, adam oss de aldigi notu denemelerin hic birisinde almamisti.Kendide `bunu sizden biriside yapabilirdi` dedi ve kendisini psikolojik olark hazirladigini vurgular halen.Kolay gelsin derim, basima gelen gelmesin de :)[signature][hline]Harvester - Deadly one...
daverc Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 oF evet ya bende girdim ama gorunce evlat acisi gibi oldu :([signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 walla ya bende girdim tam yazcaktımki ofansif oyna kazanırsın baktım 2. msj o :( napalım bi dahaki sefere.[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
arch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ne mi yapmalısın??? valla ben ööle sabahlara kadar deliler gibi çalışmadım. ama en önemli şeyin temel olduğunu unutma. yani lisede yan gelip yattıysan işin zor olabilir. özellikle lise 1 olayını bitirmiş olman gerekiyo. diyosan ki bne hiç bişey bilmiyorum o zaman ilk dönemi me yazıkki konu açığını kapamaya ayır. yapacak bir şey yok. konuları bilmeden soru çözemezsin ve soru çözerek de konu öğrenemezsin. ben bu hatayı yaptım. fizik baya sorundu benim için soru çözdüm sadece. öss sonucum gayet ii ama yinede yıl içindeki denemeler baya moral bozuyodu. ayrıca profesyonel bir yardım al. seni tanıyan biri olsun ama bu. mesela okulunda en sevdiğin aranın en ii olduğu hocaya git. dersanenin rehberliğine de gidebilirsin ama onnar çok kalıp şeyler veriyolar. önemli ölan SEN nasıl çalışıyosun. okul hocaları her zaman en iileridir bu konuda. anadan babadan da yardım alabilirsin ama onlar bu konuya çok duygusal yaklaşyıkları için seni yanıltırlar. kesinlikle düzenli bir hayatın olması gerek bu yıl. taam saniyeleri hesapla demiyorum ama en azından bir haftalık programın hafta başından belli olsun ve buna mümkün oldupğunca uy!!! programı bozacak kişilerin yanından da koşarak uzaklaş:) bir ajanda al mesela. ben öyle yapmıştım. hem kafan da rahat oluyo. en azından hafızanda tutman gereken şeyler azalıyo. boşlukları da ÖSSde yarayacak bilgilerle doldur. ajanda hep yanında olsun. telefonununkini bile kullanabilirsin. bolca alarm kur mesela. kısacası kafan ıvır zıvırla meşgul olmasın. içimi döktüm resmen ama daha aklıma gelirse de yazarım. biliyorum çünkü o dönemin ne kadra illet bişey olduğunu:)) ha bu arada unutuyodum bir aktiviten olsun mutlaka. ne bilim spor olur, tiyatro olur. ama programını sen kendin ayarlayabileceğin bir şey olsun. bilgisayar bile bir aktivite unutma. maksat kafanı gerektiğinde dağıtacak biraz olsun seni mutlu edecek bir şey olsun. yemek bile yiyebilirsin:))) kolay gesin demekten başka bir şey gelmiyo elimden. bu arada ben bu taktiklerle İTÜyü kazandım bu yıl:)) yani işe yarıyomuş:))
Öne çıkan mesajlar