Vanwaeldaien Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Selamlar, yaklaşık 2 ay içinde Amerika'ya gidiyorum. Bildiğiniz gibi teknoloji bakımından Türkiye'ye kıyasla ucuz biryer olduğu için Masaüstü bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Fakat kararsız kaldığım birkaç nokta var. Onuda burada bilen arkadaşlara danışmak istedim... Bilgisayarın parçalarına gelecek olursak; Processor Intel Core i7 2700k Memory Crossair Vengeance 16GB 1600MHz Motherboard Maximus Extreme Graphic Card EVGA GeForce GTX 580 Kararsız kaldığım iki üç nokta ise şunlar; -Sizce, bu tarz bir işlemciyi soğutmak için normal fanlar yeterli olur mu? yoksa illa iyi bir performans alabilmem için sıvı soğutma mı tercih etmem gerekiyor? -Kasayı haliyle Amerika'dan getiremeyeceğim için Türkiye'den alıcam fakat bazıları power supply ile birlikte, bazıları da değil... Açıkcası power supplylar hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim... Bu tür bir bilgisayar için nasıl bir power supply yeterli olur sizce? -Yukarıdaki parçaların yerine önerdiğiniz(çok fazla fiyat farkı olmazsa sevinirim) Bunun yerine bunu alırsan daha iyi olur gibi önerilerinize de açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 arakdaşım bak yukarda sticky başlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanwaeldaien Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Hmm... Pardon görmemişim bu silinebilir o zaman. Oraya yaziyim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar