Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 720p gayet yeterli dersek hatalimi oluruz ? hani boyle 720p destekleyen tv de pc den oyun oynuyor olsam ? nasil bakis acisiymis arkadas. yerine gelince grafik yerine gelince oynanabilirlik, yerine gelince story yerine gelince hikaye degil abi atmosfer, yerine gelince ciksin yeterki ne olursa olsun oynarim cikinca bu ne lan bu kadar bekledik bumuymus, ahahah.. hasta bu pc tayfasi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 arkadaşta phalanxı kesince oynamış sayılmıyorsun bıragh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 H/s? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 rage mage ama hakliyim sonuna kadar battlefield 3 de konsol oyunu ama tek farki ilk once pc icin yapilmasi sonra konsol peasantlara sunulmasi bu yuzden gittim icim rahat olarak parasini verip aldim witcherlar da oyle ha bu demek degil her pc exclusive oyun bi sanat eseri olsun ornek:kiciboklu diablo 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bosslarin nerdeyse yarisini one shotlayinca oynamis sayiliyor muyuz? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Kanuni said: 720p gayet yeterli dersek hatalimi oluruz ? hani boyle 720p destekleyen tv de pc den oyun oynuyor olsam ? nasil bakis acisiymis arkadas. yerine gelince grafik yerine gelince oynanabilirlik, yerine gelince story yerine gelince hikaye degil abi atmosfer, yerine gelince ciksin yeterki ne olursa olsun oynarim cikinca bu ne lan bu kadar bekledik bumuymus, ahahah.. hasta bu pc tayfasi :D sen aza rağzı ol problem değil pcye port yaparken çözünürlüğü 720ye sabitliyosa ben tepkimi gösteririm, pcyi gidip tvye takacağıma ps3te oynarım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 arkadaşının firestorm buildiyle oynadın yani yapmaiştebunuyapma.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Kanuni said: 720p gayet yeterli dersek hatalimi oluruz ? hani boyle 720p destekleyen tv de pc den oyun oynuyor olsam ? nasil bakis acisiymis arkadas. yerine gelince grafik yerine gelince oynanabilirlik, yerine gelince story yerine gelince hikaye degil abi atmosfer, yerine gelince ciksin yeterki ne olursa olsun oynarim cikinca bu ne lan bu kadar bekledik bumuymus, ahahah.. hasta bu pc tayfasi :D ya cok kalitesiz trollsun ya da native resolution nedir bir bilgin yok 1080p kapasiteli bir monitore 720p res secersen kenarda koselerde siyah cizgiler cikar hadi onun workaroundunu yaptin bu sefer goruntu boktanlasir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 firestorm daha da mi cerez yapiyor yani? iyiki fireball almisim demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 spelldmg itemlarıyla old monk kafalığı falan gibi nerdeyse tek atıyorsun birçok bossa firestormla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 konsol bebeleri de yakinda agliycak boyle artik casual gaming platformu konsol degil tablet ve smartphonelar ve hayvan gibi audiencei var az development costla essek gibi kazanc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 said: casual gaming said: son yılların en zor oyun serisi stay mad stay jelly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 paticikde yeriz biz tepkileri :D tepkinizi bize gosteriyorsunuz da bunun ne manasi var orasi tartisilir. git ana forumlarinda goster, mail at. hani gereksiz yere toz kaldiriyorsunuz gibi oluyor. bu arada fazla ciddiye almayin beni en fazla benim sizi aldigim kadar olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 tomkat said: Kanuni said: 720p gayet yeterli dersek hatalimi oluruz ? hani boyle 720p destekleyen tv de pc den oyun oynuyor olsam ? nasil bakis acisiymis arkadas. yerine gelince grafik yerine gelince oynanabilirlik, yerine gelince story yerine gelince hikaye degil abi atmosfer, yerine gelince ciksin yeterki ne olursa olsun oynarim cikinca bu ne lan bu kadar bekledik bumuymus, ahahah.. hasta bu pc tayfasi :D ya cok kalitesiz trollsun ya da native resolution nedir bir bilgin yok 1080p kapasiteli bir monitore 720p res secersen kenarda koselerde siyah cizgiler cikar hadi onun workaroundunu yaptin bu sefer goruntu boktanlasir lol :D tomcat supersin super. yani super super. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Kaede said: said: casual gaming said: son yılların en zor oyun serisi stay mad stay jelly lol oyun hakkinda hic bir bilgim yok o yuzden bok atmak istemiyorum ama merak etmiyo da degilim herkesin konustugu oyun nasil diye hic bi zaman da ogrenemiycem heralde optimize edilmeyen oyunu almiycagim ve konsol kontrolorunu hic elime almiycagim icin ben ragei genel olarak developerlara actim, oyunun traileri disinda bisey gormedigim icin yorum yapamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 niye battı tepkim sana anlamadım burda tartışmayalım mı böyle şeyleri yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 abi ben bu oyunu açıkcası bunları bile bile pre-order yaptım. bu oyunu battlefield 3 tür crysis tir miş gibi görsel şölen olduğu için almadım ben hardcore hack n slash olduğu için aldım, zor bi oyun olduğu için aldım ps3 de baya bi demons souls oynamış biri olarak dark souls çıkmadan pc ye geçince ve buda pc ye gelince yapıştırdım direk pre-order'ı. ha grafikleri kötü olabilir, haklısınız yaptıkları terbiyesizlikte olabilir gene haklısınız ancak oyunun sunduklarıyla sunamadıklarını tarttığım zaman hala çok büyük oranda sundukları ağır basıyor benim için o yüzden pek fazla kafama takmıyorum açıkcası. ayrıca oyun eğer satışlarda belli bir tresholdu geçerse ben bu eksikliklerin giderileceğine ve bir sonraki oyunun çok özenli bir şekilde pc'ye geliceğini düşünüyorum. diablo 3'e para kaptırsaydım üzülürdüm bu oyuna verdiğim paranın her türlü hakkını alıcağıma inanmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 valla esas peasantlar tek platforma çakılı kalanlar. onlara acıyorum en çok geçiyorum bilgisayarın başına canım ne çekerse grafikleri kökleyip oynuyorum uzanıyorum koyun postlu pufuma cillop gibi exclusivelerimi oynuyorum rahat rahat açıyorum ayfonu iki bölüm jrpg bişey oynuyorum dışarda sıkılınca yakında bir ds alıcam. yolculukta da onunla takılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 developer forumlarina gidip rage acicak kadar onemsemiyorum pc veya herhangi bir oyun sektorunu ha yapsam bile alicagim cevap isine gelirse bilaer olucak zaten benim uyuz oldugum sey kapitalizm ve bilincli olarak ve sistematik bir halde oyunlarin git gide casuallestirilmesi ve kalitelerinin dusurulmesi az efor ------cok gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 yanlız şu adamlarının 2 oyunuda ağır hardcore ve kaliteli. kaliteye sadece grafiksel olarak bakmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 japonya zaten pc denen olaydan habersiz oldugu icin portun kotu olmasi dogal, christmas sale'de 10 gaymeye dusunce portun hakettigi fiyata alinirdi normalde de o GfWL olayi comak sokuyor, hic cekilecek sey degil heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 oyun cikinca yeni contenti konsolda da oynayabilecekmisiz.. ciksa da aksak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Anelor said: yanlız şu adamlarının 2 oyunuda ağır hardcore ve kaliteli. kaliteye sadece grafiksel olarak bakmamak lazım. olay iyi grafik kötü grafik değil zaten kötü port denerim zaten ben de çıkınca, yeterince iyiyse alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Anelor said: yanlız şu adamlarının 2 oyunuda ağır hardcore ve kaliteli. kaliteye sadece grafiksel olarak bakmamak lazım. dedigim gibi oyun hakkinda bilgim yok ve dikkat edersen hic yorum yapmadim oyunun sundugu icerik hakkinda benim sinirimi bozan yaptiklari terbiyesizlik fps cap ve forced 720p oynanabilirlige direk etki eden seyler yoksa grafik motoruna bok atmiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Revangelis said: Anelor said: yanlız şu adamlarının 2 oyunuda ağır hardcore ve kaliteli. kaliteye sadece grafiksel olarak bakmamak lazım. olay iyi grafik kötü grafik değil zaten kötü port 2 saattir bunu anlatmaya calisiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar