quixef Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Geçen Ekimde filan Z68 tabanlı 1050W PSU lu sistem kurdum, arkasına yeni teknolojiler yağmur oldu yağdı, bendeki şans ile ilgili gözlemlerimle uygun şekilde. (X79 + yeni soketli anakartlar vs vs). Şimdi GTX 680 almayı düşünüyorum da, elimdeki P8Z68-V ye bunu takarsam çok mu yazık ederim? Bazı internet sitelerinde SLI yapmazsam, tek kart PCIe 2.0 bandwidth i doldurmuyor, 3.0 a gerek kalmıyor yazıyor ama emin olamadım. Yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 3.0 in bw yi kullancak kart yok ortada. rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Teşekkürler, siparişi vereyim o zaman da, stok yok abi bu kartta da, o ne ki, elini sallasan 7970 e çarpıyo ama bu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bu yeni kartlara hiç bakamadım ya.değerli gurumuz güzel bir link varsa elinde paylaşabilir misin yahu şükela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 anand yeter. http://www.anandtech.com/show/5699/nvidia-geforce-gtx-680-review ryan conclusion da biraz batirmis bence biraz fazla baised ama yorumlara bakmadan dataya bakarsak yeteri kadar temiz bilgi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 napak, alak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 O,o alak kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 KHaRoN said: anand yeter. http://www.anandtech.com/show/5699/nvidia-geforce-gtx-680-review ryan conclusion da biraz batirmis bence biraz fazla baised ama yorumlara bakmadan dataya bakarsak yeteri kadar temiz bilgi var. teşekkürler^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar