Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keypad Problemi

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Laptop tuş takımı yüzünden çıldırmak üzereyim dünden beri. Sağlam kapattığım alet bozuk açıldı yahu.

Sorun şöyle ki, opera üzerinde s tuşuna basınca sayfaya git diye bi pencere açılıyor. Masaüstünde bi kısayola tek tıklayıp s tuşuna basınca da ismi değiştirme konumuna geliyor ve s yazıyor. S tuşu left click + s olarak çalışıyor sanırım.

E tuşuna basınca da hem e yazıyor, hem caps lock tuşuna basmış gibi oluyor. Yani arka arkaya e ye basınca eEeEeEe şeklinde yazıyor. Aynı şey caps lock için de geçerli, o da hem capslock hem e yazıyor.

h ye basınca h6, g ye basınca g5 fln yazıyor ayrıca. Birde numpad tuşlarından da bir ikisi karışık.

Şimdi, birşey dökmüş olsam sıvı teması yüzünden diyeceğim de, dediğim gibi gece kapattım ertesi gün böyle buldum. Nette aradım zararlı yazılım da sebep olabilir denmiş benzer sorunlara, mse + combofix de işlemedi.

Hazır vakti gelmişti, hem belki bulamamıştır mse fln diye tekrar kurdum işletim sistemini. Ama aynı.

Klavye laptop klavyesi, usb fln değil. Durduk yere canım sıkıldı kullanamıyorum makineyi. Klavyenin bozuk olduğundan emin olsam yeni keypad getirteyim diyeceğim de, hem emin değilim, hem keypad bence gereğinden pahalı, hem de tr Q keypad yok. Hep en Q keypadler, tr etiket veriyolar ben de yapışkan istemiyorum.

Var mı başına gelen, kesin keypad mı arıza yaptı yoksa başka birşey midir? En keypad alıp etiket ile kullansam çok mu kötü durur öyle etiketle?

Bu arada bu yazı tamamen ekran klavyesiyle yazıldı, emeğe saygı =/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...