Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Merhabalar, İstanbul Kartal'da çamaşır yıkama ve ütü evi olarak bilinen tarzda bir dükkan açtık. Konuyu nereye açacağımı tam bilemedim o yüzden konu dışına açtım. Bu bölgede Anadolu yakası yani, her türlü çamaşır yıkama, ütüleme işlemlerini kaliteli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Reklamın iyisi kötüsü olmaz burayada paylaşayım dedim. Henüz resmi bir internet sitemiz yok o yüzden facebook sayfamız ile idare ediyoruz. Cleaner Çamaşır Yıkama & Ütü sayfamız şöyle. iletişim bilgileride mevcut telefon & mail vs. İhtiyaç halinde bilginizde olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hayırlı bereketli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hayırlı olsun denizlide olsaydınız baya ütü birikmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Teşekkürler. kargo ile yapsak yolda buruş buruş olur yine napalım artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Çok diyorum bizimkilere sermayeside az Samsun Atakum'da özel yurtlara yakın bi yere açalım diye ama tınlayan yok beni. hayırlı olsun zamanında Eskişehir'de görmüştüm ilk kez bu işi öğrenci, çalışan kesimin yoğun olduğu semtlerde tutacak bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 net tutar, fiyatlar çok iyi.. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 İnşallah bakalım uğraşıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar