Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Movie Film Falan :D

FiTi

Öne çıkan mesajlar

Bu Gun Butun salakliimizi cektim cruma 2f deki.Ama cok eelenceli.5 turk takilioz oralarda bende dedim film yapam bi kac ss bi 2 film cektim.Eeelendim.Programlari kullanmayi oorenir oorenmez filmleri burda yayinlicam.Tabi Herkes izlemek zorunda deil gayet sacma we bi olayi olmayan filmler.Ben sadece o 5 kisi icin burada yayinlamak istiorum.İzlemek isteyenler indirsin tabi ama bisi beklemeyin.Ha bu arada en assa 1 hafta surer o filmlerin linklerinin burada yer almasi.Bu da en iyi ihtimalle 1 hafta :D.[signature][hline]Fity 40+ Silver Ranger (Feci Kitelarim :P)
Fiti 30+ Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P)
Fitirik 5+ Human Fighter (Bakalim Ne olucak:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Fraps ile kaydediyorum da.Daha birbirine baglamam lazım sanırım :D.Vegas i kullanmayi ogrenince iyi geçisleri olan iyi muzii olan bi film olucak umarim.Çok fazla yer kaplamamasi için En düsük ozelliklerle kaydetmeye çalıştım ondan fazla ayrıntı yok.Vegas ı kullanmayın ogrenmem uzun surecek sanırım :D[signature][hline]Fity 40+ Silver Ranger (Feci Kitelarim :P)
Fiti 30+ Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P)
Fitirik 5+ Human Fighter (Bakalim Ne olucak:P)
Sosyal ağlarda paylaş

ilkay olum su imzanı degistir.. yoksa hala aynı lvl demisin... Ne bicim adamsınız ben cuceyi kasiom size arkadan gelem die baktım sizde tık yok yetisemiceniz bari ben yetiseyim size...... hadi lvl alinda sole dvcde hep beraber kasalım.. Bole olmuo yahu.... cuceyle yetisirsem eger soliyim yeni bi prophet bulmak zorunda kalabilirsiniz.... (eger satılmazsa)) satılırsada yeni bi accda AW kasacam yada takas ederim acc u... cok saglam olacak cok....... dagıtacam ortamlari... ole cellati kestigin gibi kesemende benim aw yi biras hızlıdır.. vurdummu kıcına deadly amus gibi kaslırsın.. nese gelde eskisehire takılak sole genis genis......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...