Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 98 yüklücem arkadasimin bilg. ama format işlemini unuttum yaw cok eskidne yapiyodum artik pek yapmadigimdan unuttum komutlari bide yapicaklarimi bi hatirlatirmisiniz tesekkurler[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Once yedeklemeleri yap, sonra Win98 sistem disketini takarak (Denetim Masasi > Program Ekle/Kaldir'dan hazirlayabilirsin yanlis hatirlamiyorsam..) bilgisayari bastan baslat, karsina DOS geldiginde (bu arada "CD-ROM destegini istiyorum" diyeceksin sana sordugunda..) "a:" ve "format c: /q" ile formatla makineyi. Disket takili oldugu halde bilgisayar hala eski sistemi baslatiyorsa BIOS'dan boot etme sirasini ayarla.[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hm anladim uzun zamandir atmayina baya unuttum sistem diskini hazirlarim o kolay em... diski iceriye sokup makinaya restart vercem sanirsam sonre o komutlari uyghulayip diskletlere format aticam bu arada cd roım destegini kulanacam dimi sonra install komutu vercem bu budur demi ?[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bilgisayar açılırken f8 e basıyosun ordan komut istemi diyosun ms-dos da c: yi görünce ''format c:'' diyosun formatı attıktan sonra bios'una giriyosun ordan açılışta ilk başta cd-rom u görmesini istiyosun. 98 cd sini takıp bilgisayarını bir kez daha açıyosun açılırken cd otomatik olarak çalışıcak ve ordan yükliceksin.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar