Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 98 yüklücem arkadasimin bilg. ama format işlemini unuttum yaw cok eskidne yapiyodum artik pek yapmadigimdan unuttum komutlari bide yapicaklarimi bi hatirlatirmisiniz tesekkurler[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
xagon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Once yedeklemeleri yap, sonra Win98 sistem disketini takarak (Denetim Masasi > Program Ekle/Kaldir'dan hazirlayabilirsin yanlis hatirlamiyorsam..) bilgisayari bastan baslat, karsina DOS geldiginde (bu arada "CD-ROM destegini istiyorum" diyeceksin sana sordugunda..) "a:" ve "format c: /q" ile formatla makineyi. Disket takili oldugu halde bilgisayar hala eski sistemi baslatiyorsa BIOS'dan boot etme sirasini ayarla.[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hm anladim uzun zamandir atmayina baya unuttum sistem diskini hazirlarim o kolay em... diski iceriye sokup makinaya restart vercem sanirsam sonre o komutlari uyghulayip diskletlere format aticam bu arada cd roım destegini kulanacam dimi sonra install komutu vercem bu budur demi ?[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bilgisayar açılırken f8 e basıyosun ordan komut istemi diyosun ms-dos da c: yi görünce ''format c:'' diyosun formatı attıktan sonra bios'una giriyosun ordan açılışta ilk başta cd-rom u görmesini istiyosun. 98 cd sini takıp bilgisayarını bir kez daha açıyosun açılırken cd otomatik olarak çalışıcak ve ordan yükliceksin.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Öne çıkan mesajlar