Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evrende yalnızmıyız?

paspatur

Öne çıkan mesajlar

sağol ya bugün hatırımı ilk defa sen sordun. iyiyim şükür. iyi diyelim iyi olalım. napçan hayat işte.. çalışıyoz, ekmek parası kazanmaya çalışıyoz yuvarlanıp gidiyoz.
evren işine girme bence çıkamazsın. ben girdim bi ara , karışık bi durum.neyse birazdan dönerim[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aslanamca, 22 Ekim 2004 00:34 tarihinde demiş ki:
valla biz yanlız değiliz seni bilemiycem sen yanlızsın galiba
anlat bakalım ne derdin var (karı kız mevzusumu)

hoca sorma yaaa.İki sene önce ayrıldığım kız arkadaşım aradı geçenlerde kafam allak bullak oldu.Acaba evrende yalnızmıyız?[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben yanlızım ben yanlızım yanlızım nını nını nı[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız mıyız derken gizli özne kullanıyorsun; birinci çoğul şahıs olan "biz"i. bu "biz" diye tanımladığın insanlar kimler ? o şahıslar bu "biz" tanımlamanı kabul ediyorlar mı? tek tek sordun mu "biz" i kabul ediyor musun diye ? belki de senin düşündüğün "biz" diye birşey yok. bırak evreni, evinde bile yalnızsın belki de..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...