Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nereye şikayet edebiliriz?

ufaqliq

Öne çıkan mesajlar

Bugün lvl47 scoutımla winged helm 3/3 scroolunu cikarmaya çalışırken Gleff adinda bir infil ile Siaf adinda scout gelip langur lungur daldilar sobekite khem kamulara. Bende gittim uyardim lutfen gidermisiniz die, adamin bana cevabi sen git oldu. Daha sonra benim daldiğim yaratiklara daldilar üstüne lütfen yaratiklarimiza dalma dediler. Ben orda 2saat lvl47 ezik scout ile ölüp ölüp dirilirken iki keko geldi killik yapti. Üstünede scrollu gözümün önünde aldilar bide sinir eden konusmalar yaptilar ama hiç küfür olmadı. Sonra benimde canıma tak etti ve oyundan çıktım. Adamlarda ben oyundan çıkarkan hiç utanmadan kamp için teşekkürler dediler. Şimdi ben ne yapabilirim, nereye şikayet edebilirim, yada bi b.k yapamazmıyım?[signature][hline]Guinevere - Barbaros
Guinevere - Tetikci
Guinevere - Testere
Sosyal ağlarda paylaş

bisey yapamazsin, olay aninda /appeal etmen lazimdi o sirada CSR eger senin mobuna daldiklarini saptarsa gereken cezayi veriyor.Ama kamp etme diye bisiy yok daocta yani gelip senin camp ettigin yerdeki moblari oldurmelerinde bi suc unsuru yok ama senin ilk olarak daldigin yaratiga dalarlarsa bu suctur ve hemen sikayet etmen lazimdi.[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...