Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Son yerel seçimde muhtarlık için yeni tipler türediydi, Kurtlar Vadisinden fırlamış gibi siyah takım&sivri burunlu ayakkabı giyen kara kuru herifler kağıt dağıtıp duruyordu buna oy at buna oy at diye, inadına alakasız birine attım lol
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Quadrophenia said: Yıl 2012 ikametgaha halen para veren mi var? Nufus Müdürlüklerinden 2dk da beleşe alabiliyorsunuz. nüfus müdürlüğüne gidip gelmem 4 tl ye geliyor ayrıca kuyrukta beklemesi var bu işin ama muhtarlık 2 sokak yanımda gittiğimde de 5 tl veriyorum ki senede 1-2 lazım olursa oluyor nüfus müdürlüğüne yürüme mesafesinde olunmadığı ya da küçük şehirde yaşanmadığı sürece durum bu
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 BabacumMostors said: Quadrophenia said: Yıl 2012 ikametgaha halen para veren mi var? Nufus Müdürlüklerinden 2dk da beleşe alabiliyorsunuz. nüfus müdürlüğüne gidip gelmem 4 tl ye geliyor ayrıca kuyrukta beklemesi var bu işin ama muhtarlık 2 sokak yanımda gittiğimde de 5 tl veriyorum ki senede 1-2 lazım olursa oluyor nüfus müdürlüğüne yürüme mesafesinde olunmadığı ya da küçük şehirde yaşanmadığı sürece durum bu geri kalan her şey için mastercard
S-H Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 başlığı görünce doktorlar gibi yeni dizi sandım
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 S-H said: başlığı görünce doktorlar gibi yeni dizi sandım mahallenin muhtarları vardı.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 yaaa ben biliyorum bu işi yeminlen bakk Muhtarlık tarih oluyor http://haber.gazetevatan.com/muhtarlik-tarih-oluyor/442758/1/Gundem
Öne çıkan mesajlar