Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Son yerel seçimde muhtarlık için yeni tipler türediydi, Kurtlar Vadisinden fırlamış gibi siyah takım&sivri burunlu ayakkabı giyen kara kuru herifler kağıt dağıtıp duruyordu buna oy at buna oy at diye, inadına alakasız birine attım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Quadrophenia said: Yıl 2012 ikametgaha halen para veren mi var? Nufus Müdürlüklerinden 2dk da beleşe alabiliyorsunuz. nüfus müdürlüğüne gidip gelmem 4 tl ye geliyor ayrıca kuyrukta beklemesi var bu işin ama muhtarlık 2 sokak yanımda gittiğimde de 5 tl veriyorum ki senede 1-2 lazım olursa oluyor nüfus müdürlüğüne yürüme mesafesinde olunmadığı ya da küçük şehirde yaşanmadığı sürece durum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 BabacumMostors said: Quadrophenia said: Yıl 2012 ikametgaha halen para veren mi var? Nufus Müdürlüklerinden 2dk da beleşe alabiliyorsunuz. nüfus müdürlüğüne gidip gelmem 4 tl ye geliyor ayrıca kuyrukta beklemesi var bu işin ama muhtarlık 2 sokak yanımda gittiğimde de 5 tl veriyorum ki senede 1-2 lazım olursa oluyor nüfus müdürlüğüne yürüme mesafesinde olunmadığı ya da küçük şehirde yaşanmadığı sürece durum bu geri kalan her şey için mastercard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 başlığı görünce doktorlar gibi yeni dizi sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 S-H said: başlığı görünce doktorlar gibi yeni dizi sandım mahallenin muhtarları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 yaaa ben biliyorum bu işi yeminlen bakk Muhtarlık tarih oluyor http://haber.gazetevatan.com/muhtarlik-tarih-oluyor/442758/1/Gundem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar