cibili Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Selamlar, Bazılarınızın bildiği gibi ülkemizde Warhammer adlı masaüstü oyunun bir hayran kitlesi var. Bu hayran kitlesinden biri olarak oynadığımız oyunları hikayeselleştirerek tasarımını yaptığım siteye yüklemekteyim. Hikayeleri okumak isteyenler için linki veriyorum. Görüşlerinizi bana mail atarsanız sevinirim. www.cibili.com/yct/hikaye.htm [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=82779&page=9 ben yazmıştım oysaki :)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 walla zevkle okuyorum çok güzel yazmışın ellerine sağlık daha yeni warhammera başlamamış olsam mordheima el atardım o kadar başarılı bir çalışma yani[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cibili Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Smerten, selam. Evet mesaj atmışsın. Teşekkürler. Seni Sihirde gördüm mü hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar