streamin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 arkadaslar bir ara tv 8 den yayinlanan dizinin emule de yada torrent olarak linkini biliyosaniz yaziniz pek cok yerde aradim bulamadim ....[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 valla bende bi aradim yoktu ama su anda degismis olabilir bi daa bakmak lazim.cok mavra dizi ama allah'in salaklari ingilizce diziyi türkçe dub yapinca direk kestim izlemeyi.Mail filan da yazdim ama cevap filan yok.Dizi direk igrenc oldu.Tum espriler kayboldu.Ve herfiler okadar odun gibi dublaj etmisler ki deli oldum. Kafasiz herfiler ya. Herhangi bi dizi,film,parodi vb ne haltsa orjinal dilinde izlenilmeli [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 20 Ekim 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 dublaj degil ki sen yazin olan bolumlerini izlememissin herhalde :D cok guzel bir diizi beni kendime getiriyodu ozellikle cogunun yeteneksiz ve sitkom mantgiina uygun dallamalar olmasi yani amator bir komedi olmasi :D[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 suprnova da var[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ears torrent deedim zati bari adres verseydin bende eminim oldugundan :D[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 www.suprnova.org searh e bas that 70s show yaz[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: streamin, 20 Ekim 2004 18:08 tarihinde demiş ki: dublaj degil ki sen yazin olan bolumlerini izlememissin herhalde :D cok guzel bir diizi beni kendime getiriyodu ozellikle cogunun yeteneksiz ve sitkom mantgiina uygun dallamalar olmasi yani amator bir komedi olmasi :D son gunlerde bakmadin sanirim diziye:) buyuk hayak kirikligina ugriycagina eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Hayal kırıklıgı had safhada gercekten . Tek dizi idi benim izledigim ve oyle bir dublaj yapmı$lar ki of of odun gibi resmen[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Fez denen hint'li elemanin muhtesem konusmasi yerine simdi bi dingil seslendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hintlimi meksikali mi .....neyse evet beyler bir katledilis izledim rezil olmus bence bize www.tv8.com.tr yi mail bombardimanina tutumak kaliyo benden demesi bilincli izleyici bugunde belli olur :D[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Sadece bi Hint'li o sekilde ingilizce konusur emin ol:) ben 2 tane mail attim hic cevap yok, dingil herfiler diyorum okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar