Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Tadını çok sevmesemde gani gani yiyorum bunu. Ama aklıma takılan bişey var http://shrimpnutritionfacts.net/wp-content/uploads/Calories-In-Shrimp.jpg Kolesterol değeri çok yüksek. Acaba bunu hayvanlar gibi tüketmenin bir zararı var mıdır diyete ve vücuda ? tşkler
Soris Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Hayır sorun olmaz sadece kolestrolü oksitlememen gerek onun için şeker vb şeyler yemeyeceksin birde antioksidan alımın iyi olacak.
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ben tuzluyarak yemeyi çok seviyorum
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 üniversite 1. sınıfdamıydım neydim tam hatırlamıyorum ders başladı hoca sınıfda girdi dağılın gençler dedi hayırola hocam falan olduk çocuğu karidesden protein komasına girmiş bir yemekde karides seviyor diye tüm masa karidesleri çoçuğa vermiş hepsnini yemiş komaya girmiş hastaneye kaldırmışlar
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 komada iyi kilo veriliyor yalnız, akıllı çocukmuş
Öne çıkan mesajlar