Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Tadını çok sevmesemde gani gani yiyorum bunu. Ama aklıma takılan bişey var http://shrimpnutritionfacts.net/wp-content/uploads/Calories-In-Shrimp.jpg Kolesterol değeri çok yüksek. Acaba bunu hayvanlar gibi tüketmenin bir zararı var mıdır diyete ve vücuda ? tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 said: Çokzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Hayır sorun olmaz sadece kolestrolü oksitlememen gerek onun için şeker vb şeyler yemeyeceksin birde antioksidan alımın iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Tuzluyarak yemeyi unutmayın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 LİMON SO MUCH LİMON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ben tuzluyarak yemeyi çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 nerde satılıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 light erkekler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 üniversite 1. sınıfdamıydım neydim tam hatırlamıyorum ders başladı hoca sınıfda girdi dağılın gençler dedi hayırola hocam falan olduk çocuğu karidesden protein komasına girmiş bir yemekde karides seviyor diye tüm masa karidesleri çoçuğa vermiş hepsnini yemiş komaya girmiş hastaneye kaldırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 komada iyi kilo veriliyor yalnız, akıllı çocukmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar