Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuyun ne insanlar varmış diyeceksiniz...

kavel

Öne çıkan mesajlar

1. Konu geyikse başına yazın geyik olduğunu...
2. Her türlü konuda gaza gelip chemical ın üzerine atlamayın...
3. Burada gelip saçma sapan birşeyi yazdıktan sonra "sinirim geldi, yakarım ulen ortalığı" moduna girmeyin...

4. Bir toplum içerisinde, karşılıklı insanlarla oturmuşken anlatamayacağınız olayları, konuları, şakaları, komiklikleri burada yansıtmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 22 Ekim 2004 01:23 tarihinde demiş ki:
1. Konu geyikse başına yazın geyik olduğunu...
2. Her türlü konuda gaza gelip chemical ın üzerine atlamayın...
3. Burada gelip saçma sapan birşeyi yazdıktan sonra "sinirim geldi, yakarım ulen ortalığı" moduna girmeyin...

4. Bir toplum içerisinde, karşılıklı insanlarla oturmuşken anlatamayacağınız olayları, konuları, şakaları, komiklikleri burada yansıtmayın.

1. Konunun geyik olduğunu yazsaydım herkes sonuna bakardı anlamı kalmazdı.
2. Chemical gelin atlayın bana tarzında davrandıktan sonra her daim atlanır.
3. Sen beğenmemiş olabilirsin ama sonuçta gülenler ve okuduktan sonra eğlenenler var. Sinirim zıpladı fakat ortalığı yakmadım. Öyle olsaydı sen bunları yazamazdın ya da ben okuyamazdım.
4. Toplum içerisinde anlatılmayacak bir olay olarak görmüyorum.

Dolayısıyla neymiş? Bakış açısına göre olaylar değişiyormuş. Bu durumda "yansıtmayın" demen yerine "bence yansıtmayın" demeni tercih ederim.

Güzin abla başlıklarınada güzel yorumlarını yazacağını umuyorum.

Başka bir sorunun var mıydı Eno ?[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir mesaj atarım, başkasına cevap hakkı doğar ve cevabını verir..

Ne geçmişte, ne de bundan sonra birisi cevap verdikten sonra üstüne birşey yazmadım, yazmam...

Ancak bu hikayeyi böyle ciddi bir ses tonu ve mimiklerle bir yerde oturmuş, yanında arkadaşların varken anlatıp, sonunda da böyle bir bitiriş yapabileceğini sanmıyorum. Ve kişisel olarak yapmamanı da tavsiye ediyorum...

Bunun ötesinde özel olarak söylemek istediğin şeyler olursa öms kullanabilirsin.[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki tamam. Tepki gösterildiğimiz için mutluyuz, gururluyuz Eno :-p .. hehe[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...