JsH Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Arkadaşlar merhaba, Başlıkta yazdığı üzere ben ispanyolca dersi veren tanıdık arıyorum, 3 kişilik bir grubuz ve özel ders istiyoruz. Grupta İsp seviyesi giriş değil, 2 elementary 1 intermediate şeklinde. Çok kazık olmayacak şekilde bir tanıdığı olanlar varsa bana mesaj yollasınlar lütfen :> Bir de tanıdığınız native speaker olursa tadından yenmez :> Ders İstanbul anadolu yakasında olacak. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 neremle okuyosam :) yeri söylediğni görmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 buldunuz mu hoca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 http://www.facebook.com/leyxe.ogutveren şu kadın isp ders veriyordu-az buçuk türkçe de biliyormuş,ben de tesadüfen tanışmıştım,ders almadım,ne kadar fiyat bilmiyorum bir mesaj atıp sorabilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar