BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 maç iptal bir kişi hâlâ çıkmadı bve ben de okula gidiyorum girecem derslerime[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 eeh okuldan ciktm.bo$u bo$una e$ya ta$idik bi ton. haftasonu yapicaksa
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 lol sen saha da top pe$inde ko$ucaksın ben bronxda aramızda ki fark bu griz eheh
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hay ulan bi maç yapamadık.topunuzu rövoşatalıyım emi.hehe.[signature][hline]Why I can't hold on? Why I can't be gone? Why I can't stop now? Why I'm don't know how?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 cuma günü yapalım?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bize ne oynadığımız maçtan kardeşim, burası paticik halısaha konusu. hazır havalar güzelken yapmalı bi maç, yetkililere sesleniyorum bi el atın ![signature][hline]fleş of folın encıls
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 heh sen böyle fesatlık yaparsan kimse senin olduğun halısahaya gelmez soyunma odasında bi sakatlık çıkarsa diye.. lol[signature][hline]fleş of folın encıls
Öne çıkan mesajlar