cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 demiş başbakan. "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 4+4+4 eğitim sistemi dün Meclis Genel Kurulu'nda yasalaştıktan sonra, AK Parti milletvekillerine akşam yemeği verdi. Yasanın geçmesi için harcadıkları emekten dolayı milletvekillerine teşekkür eden Erdoğan, 'Tarihe silinmeyecek bir not düştünüz. 28 Şubat'ın son izini geri dönmemek üzere tarihin tozlu raflarına kaldırdınız' dedi. 28 ŞUBAT'IN SON İZİ KALDIRILDI: Faşist baskıyla gelen düzenleme, bugün demokratik bir yolla düzeltilmiştir. Sizler tarihimize kara bir leke olarak kazınmış 28 Şubat'ın son izini, 28 Şubat'tan 15 yıl sonra geri dönmemek üzere tarihin tozlu raflarına Allah'ın izniyle kaldırdınız." http://www.aksam.com.tr/28-subatin-son-izini-tarihin-tozlu-raflarina-kaldirdiniz--107882h.html "İntikam soğuk yenen bir yemektir" sözünün ne kadar anlamlı olduğunu sayın başbakanımız defalarca gösterdi bizlere. Ama sanırım bu söz sadece sayın başbakan ve yandaşları için geçerli değil. Olayın iki tarafı var, bu belli. Karşı tarafın da aynı yemeği ileride bir gün yemeyeceğinin garantisi var mı? Sonuç olarak, intikam kültürünü ortadan kaldırmak yerine, derinleştirerek kanıksamak ve kanıksatmak ne kadar doğru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 İntikam soğuk yenen bir yemektir lafını bir ben mi saçma buluyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 yok canım, şu kadar milyar insanda ille de yanına bulursun birkaç milyon kişi diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ahaha 80nin izleri kaldırıldı diyememişler sdf onun ekmeğini bi kere yediler zaten bi daha kullanamazlar ya da belki seçimden önce kenan evreni sorgulayıp foto falan çekerler onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar