tAKA Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Hazırkod kapandı galiba bunun gibi bir site varmı bildiginiz ozellikle php arsivi ariyorum[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Hazırkod gibi derken hazır sitemi arıyorsun yoksa bu hazırkod bi sitede onun gibi bir yermi arıyorsun ?[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 HazırKOD site herhalde[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 hazirkod.com vardi tum dillerden ufakli buyuklu scriptler vardi bi nevi webmaster arsivi[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 http://www.hotscripts.com/ 10k küsür tane php scripti var[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 sağol onu biliyorum ben ufakli buyuklu turkce kodlar olan bir site ariyorum hazirkod gibi ama baska yok sanirim[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 kodun türkcesi ingilizcesi de mi varm1s :)
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 kod degil site =) turk yapimi siteler tercihim :-p[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 www.hazirkod.com acilmis yine neyse gerek kalmadi =p gec oldu ama hala lazim konuyla ilgili baslik[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Öne çıkan mesajlar