karpuz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Excel'de bir yere 1/1 yazdığımda onu otomatikman tarihe çeviriyor. Delirecem. 1/2 yazamıyorum 1 kareye ya. Nasıl yapılır bu iş?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 1/1 yazıp sag tıkla, format cell olması lazım onu sec ve orda "genel" yazan yeri kesire cevir.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Bu sefer de 1/1 i 1 diye yazıyor. Yahu neden 1/1 olarak kalmıyor. Delireceğim![signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bi çözüm daha var, onları kesir değil text olarak da secebilirsin. ama o zaman tablo fln çizceksen sorun olur[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 excel'in en büyük salaklarından biridir o. format>cells>number>text'e çevirmeyi dene.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Yazmadan evel en başa (') koymayı da deniyebilirsin. '1/1 gibi.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: GE-TA, 21 Ekim 2004 20:13 tarihinde demiş ki: Yazmadan evel en başa (') koymayı da deniyebilirsin. bir yaşıma daha girdim. :D süfer oldu bunu öğrendiğim.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: Mum_Chamber, 21 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: bir yaşıma daha girdim. :D Heh o yaşa ben girmişim yahu. Mesajımı quote'layınca tarih gözüme çarptı. Bugün, ehem dün diyelim, benim doğum günümmüş. :) Lotus 123'den kalma bir alışkanlık (') kullanımı. Zamanında Lotus 123'de karpuzun probleminin tersi yüzünden kafayı yemiştim. Meğer karakedi (') imiş. (Karakedi lafım sana değil yanlış olmasın :))[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar