BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 elimde salak bi db dizaynı var bunda usersa user ekledikten sonra customersa da aynı idli bi customer eklemem lazım şöyle bişey yazdım ALTER PROCEDURE dbo.addCustomer @Address nvarchar(500), @Username nvarchar(50), @Password nvarchar(50), @Email nvarchar(50), @Role int AS DECLARE @UserID int BEGIN INSERT INTO dbo.Users ( Username, Password, Email, Role ) VALUES ( @Username, @Password, @Email, @Role ) set @UserID = (SELECT UserID FROM Users WHERE Username = @Username) INSERT INTO dbo.Customers ( UserID, Address, ) VALUES ( @UserID, @Address, ) END ama nedense hata veriyo ve nerde hata olduğunu tam olarak söylemiyo, son insertü (customersa olan) silersem hata gidiyo. bi yardım eli lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Son insert te address ten sonra virgul unutmussun. Hem kolon listesinde hem values kisminda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Cevap gelmiş gerçi ama post atasım geldi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 riglous said: Son insert te address ten sonra virgul unutmussun. Hem kolon listesinde hem values kisminda aaa :D beyin sulanınca görülmüyo böyle hatalar çok teşekkür ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar