Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Cihaz çok güzel durumda, zaten Magnum'dan almıştım. kullanıma bağlı çizikler var elbette :) çoluk çocuğa hediye ya da fazla müzik dinlemiyorsanız size de olur. yanında kablosunu ve Creative + Philips marka kulaklıkları vereceğim. fiyatı 50 TL pazarlık yok :P takas olur emme ^^ http://f1203.hizliresim.com/v/y/3y8yu.jpg [hr] ZyXEL P-660W-T1 Tek Port Kablosuz Modem bu cihaz da sıfır durumda, hiç kullanılmadı. Alacak karşılığı edindim. Öylece duracağına vereyim diyorum. Görseli de bu http://www.zyxel.com.tr/upload/images_local/product/img_p_660w_t1v2_p(2)_250x250.jpg Fiyatı 50 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 alayım ipodu kargo senden ama :) uyarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 abi bir saniye. hemen söylemeden edemicem 2 ay once mail geldi appledan hemen gidin en yakın apple yetkili teknik servise aletiizi verin 1 ay sonra size yeni 6. nesili veriyorlar. http://www.buzz-beast.com/wp-content/uploads/2010/09/Apple-iPod-Nano-6th-Gen-2.jpg tek istedikleri calısır halde olması http://www.aksam.com.tr/apple-ipod-nanolari-geri-cagiriyor--79071h.html bende iki tane vardı, gittim bi tanesini 14 subatta sevgiliye kakaladım hehehe=) edit: yurt içi yurt dışı onemsiz faturaya bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 obaa çok iyiymiş, geri mi alsam napsam ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 su geri verme muhabbetini bi arastır dostum oluyorsa gotur ver bene olmuyorsa ben alabilirim arabaya koyucam zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 oha yarin direk apple store'dayim. degistirirlerse acmadan satarim, degistirmezlerae sendedir zegna, kargo da benden olur np :) ama havale parasina karismam, kuru 50 lirayi alirim =) @ugurcan, valla olursa eger ilk kez basima boyle bisey gelicek, du bakam :) @spompas, eger degisim yaparlarsa da sana benden 1 durum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 tamamdır dostum haber et bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 nasil ya, bende de var bi tane ilk cikanlardan, kitleyebiliyo muyum applea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 1 nisan falan olmasın bu fds he yok sorun var diye geri çağırıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 yok, kasimda filan cikmis olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 yalniz ben neslini bilmiyorum cihazin. apple'a gidince apaci gibi kalmayalim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ilk çıkan nanolardan. 1. nesil falandır ilk çıkan olduğu için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 birinci nesil bu oluyor http://www.bellenews.com/2011/11/16/science-tech/apple-recalls-1st-gen-ipod-nanos-due-to-a-battery-defect-and-is-offering-a-replacement/ gideceğiniz yer içinde ankarada cepanın arkasında (otopark cıkısının karşısı kent iş merkezi 1. kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bu arada sana yenisini verirken kutulu mutulu değil koruma poşedine sokuşturulmuş cıplak halde veriyorlar kulaklık şarj aleti kutu falan beklemeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 verdim az önce apple teknik servise. kız pil ısınma sorunu nedeniyle geri çağırma, 6. nesil ile değiştirilecek yazdı :) bekliycez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 benimkini de gondermisler, gelir 2 gune, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 geldi yenisi, cok tatliymis, haber verenlerin ellerinden operim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 aa ne güzel, güle güle kullan aquila. ben halen bekliyorum. 4 hafta dedilerdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar