SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Şimdi Microsoft sidewinder x8 mouse var, 2.4ghz de çalışıyormuş. Wireless modem masanın üstünde duruyo, içerden internete bağlanınca youtube vs. bunların sinyalleri birbirine karışıyo, mouse sapıtıyor. Modemin kanalını değiştireyim dedim ama bişey farketmedi, zaten şöyle bişey buldum http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_WLAN_channels bütün kanallar 2.4ghz de çok küçük farklar var sadece. Modemi daha uzağa koymak için 3 ayrı kablo uzatmam lazım ki saçma olacak, ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 3 kablo görevi yapan tek bir kablo al onu koy :D sinyal aralığını değiştirdiğin halde düzelmiyorsa yapıcak birşeyin yok mejbur uzağa koyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 mouseu değiştir. çözüm yok pek buna. ya da bilgisayarları ve wireless cihazlarını değiştir, 5 Ghz yayın yapanlarından al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Abi bu kadar bariz bi problem yani koskoca microsoft bunu düşünemiyor mu şaka gibi. 3 kablo dediğim de modemin adaptör kablosu, bilgisayardan modeme giden ağ kablosu bide telefondan gelen kablo. 3ünün bi arada olduğu bi kablo olduğunu sanmıyorum fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar