facundo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 slm beyler neten hardisk alacam serial ata desteyım yok sızde nasıl bı mark almalıyım serial ata control kartı alsam fıyat olduk ca yukarı cıkıyor 160 120 veya 200 gb almak ıstıyorum bana yardım cı olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bi bak[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 valla 200 gb alsam dıyoruum ama cok bahalıya gelıo sanırım 160 yada 120 alacam 120 le 160 arası cok fark yok gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 samsung SP1614C tawsiye edebilirim 160gb tır.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 200 gb maxtor serial derim .....benimde gozum onlarda ben bu kadar ucuz olacbileceklerini dusunmemistim www.hepsiburada.com ve www.ideefix.com dan sasma derim bir 3 .cusu olmaz derim en son olarak !![signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 cogu harddısk tukendı yazıyor aslında seral ata almak ıstıyorum ama fıyat cok gelıyor normal alacam sanırım 160 gb lık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bence hdd yi genel alışveriş sitelerinden değil sadece bilgisayar parçası satışı yapan sitelerden al.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ornek ? hepsıburda olmadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 www.gigatek.com.tr (Öneririm) www.eksenbilgisayar.com www.dijitalcenter.com www.dijitaltrend.com www.mavibilgisayar.com (Öneririm)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 lance bunların kıbrısa getırme olanagı var deıl mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bu sorun üzerine Mavibilgisayar'ın sıkça sorulan sorular bölümüne girdim: http://www.mavibilgisayar.com/katalog/kullanici/sss/index.php?KID=6&s=guk8VlzEFvYmUIbwPdFI#27 ve şu an yurtdışına satış yapılmadığını gördüm.Ama Kıbrıs yurtdışı mı sayılıyor sayılmıyor mu bilemiyorum.Sanırım orayı yurtdışı saymıyor olmaları lazım.Bunu alışveriş yapmadan önce dikkatlice siteden inceleyip öyle alımını yap derim.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 beyle rbenım anakart 135 gb ust gormuytor eskı oldundan huhuhuhuhh 120 alacaz zornlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Zaten 135 gb lik hdd yoktur. 120 , 169 filan diye gidiyor.120 yeter derim ben hala dolduramadım tam :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 he bios a update yapacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 gecenlerde bir ata 250 lilik birde s-ata 300 GB hdd aldim. Xp ikisini de gormedi. Biostan sandim ama bios goruyor. Xp service pask kurunca gordu. Bios update etmeye kalkmadan biode sp kurmayi deneyin :)[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar