Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmit'te Yaşamak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
genel kanı pişman olacağım yönünde. bilmem belki olurum ilerde. yalnız şöyle sebeplerim var:

1. şuanki çalıştığım pozisyonu sevmiyorum ve bana gelecek vaad etmiyor, cidden sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. bu yüzden eski bilgilerimi de unutmadan bir an önce değişiklik yapmam gerekiyor. çalışağım pozisyon gayet güzel bir alan(network+security)

2.maddi olarak şu an aldığım maaşı dışarda arasam biraz zor bulurum. anca turkcell, garanti bankası gibi yerlere girersem alabilirim, bu da iş değiştirmeyi sıkıntılı hale getiriyor. çalışacağım yerde şu an aldığım maaş seviyesinde bir maaş alıcam.

3. git gel öldürebilir dediğiniz gibi ama bunu sadece haftanın 2 günü yapacağım. diğer günler rahatım. burda yanlış anlama olmasın, izmite yerleşip 2 gün izmit 3 gün ist. yapmıycam. istanbulda yaşamaya devam. 2 günün dayanılabilir bir şey olduğunu düşünüyorum, ama zaman gösterecek tabi. ha eğer bundan memnun kalmazsam, o zamanın şartlarına göre değerlendirip izmite yerleşebilirim tamamen.

bu 2 gün izmit olayı için 1 gece kalabilecek öğretmen evi tarzında yerler var mı izmitte? git gelden daha yararlı olabilir.
Mesaj tarihi:
Letsgetthesunshine said:

Valla bilemiyorum ben hiç konaklamadım orada, istersen bi ara sor nedir ne değildir diye.

abi hem aileden mensup var mı diye sormussun hem bilmiyorum demissin :D
  • Yeni Oluştur...