toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 patronla nasıl bir ilişkin var abi. seni mi kırıcam falan. nasıl bi is bu ya. ben de istiyorum.
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 genel kanı pişman olacağım yönünde. bilmem belki olurum ilerde. yalnız şöyle sebeplerim var: 1. şuanki çalıştığım pozisyonu sevmiyorum ve bana gelecek vaad etmiyor, cidden sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. bu yüzden eski bilgilerimi de unutmadan bir an önce değişiklik yapmam gerekiyor. çalışağım pozisyon gayet güzel bir alan(network+security) 2.maddi olarak şu an aldığım maaşı dışarda arasam biraz zor bulurum. anca turkcell, garanti bankası gibi yerlere girersem alabilirim, bu da iş değiştirmeyi sıkıntılı hale getiriyor. çalışacağım yerde şu an aldığım maaş seviyesinde bir maaş alıcam. 3. git gel öldürebilir dediğiniz gibi ama bunu sadece haftanın 2 günü yapacağım. diğer günler rahatım. burda yanlış anlama olmasın, izmite yerleşip 2 gün izmit 3 gün ist. yapmıycam. istanbulda yaşamaya devam. 2 günün dayanılabilir bir şey olduğunu düşünüyorum, ama zaman gösterecek tabi. ha eğer bundan memnun kalmazsam, o zamanın şartlarına göre değerlendirip izmite yerleşebilirim tamamen. bu 2 gün izmit olayı için 1 gece kalabilecek öğretmen evi tarzında yerler var mı izmitte? git gelden daha yararlı olabilir.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Öğretmenevi ve orduevi var ama aileden öğretmen ya da ordu mensubu var mı? Oteller pahalı merkezdeki, pansiyonlara ise hiç girilmez ne halt oldukları belli değil.
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ablalarım öğretmen olur mu?
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Valla bilemiyorum ben hiç konaklamadım orada, istersen bi ara sor nedir ne değildir diye.
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Letsgetthesunshine said: Valla bilemiyorum ben hiç konaklamadım orada, istersen bi ara sor nedir ne değildir diye. abi hem aileden mensup var mı diye sormussun hem bilmiyorum demissin :D
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Ya söyle şimdi ablan dısında baban olsa tamam derim de, ablanın öğretmen olması işine yarar mı onu bilmiyorum demek istedim.
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 haaa anladım. yaramaz gibi geliyo da bakarız bi çaresine bi şekilde ya.
Öne çıkan mesajlar