nameless Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 beğendiğiniz upload sınırlandırıcı var mı? ve link verirseniz güzel olur[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 googleda netlimiter var yada adsl ysen cfos die arat bak o program ul ni sinirlamadan dl yapmani ul yaaprken dl ini katletmemeni sagliyo :D[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 net limiter süperdir upload&dolad sınırlamakla kalmaz , her program için ayri ayri ayarlanmasini sağlar + size bağlanan yada sizin bağlandiğiniz (artik hang program üzerinden ise ) IP leri de gösterir , o anda hangi programin netten dload yada Upload yaptiğini gösterir ... vs vs ....[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 sinirlandiran program bilmiyorum ama senin belirledigin upload yada download limitini gectigin zaman uyaran bi program var adi da Du Meter'di sanirim[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 http://www.netlimiter.com[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 çok merci[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar