kozalak Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 go sms pro kullanıyorum. sms yazarken turkce karakter kullandıgımda kalan karakter sayısı normalde 100 ken atıyorum 20 ye iniyo. eski telefonlarda indirgenmis karakter destegi olayı vardı.androidde bunu bulamadım.nasıl halledicez? telefonun dili ingilizce bu arada.bundan olabilir mi bilmiyorum ama sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 yok mu bilen kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hangi versiyon adroid ? 4.0 da öyle bir sorun yok . keyboar input u TR seçince normal oluyor herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bu bende olmuyor. bende de Go Sms Pro yüklü, onda TR karakterleri de girsem sayısı aynı kalıyo. klavye giriş ayarlarına bir bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 UTF Encoding ile alakali, turkce karakter ascii olmadigi icin normalden fazla yer kapliyor. Input encoding secebilmen lazim bir yerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 cyanogenmodlu bi rom var. android 2.3.7 ben de o utf encoidng li bişelere baktım da bulamadım işte. keyboard ayarlarını kurcalayayım bi. smart kyeboad pro var onda var mı bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Theridone said: bu bende olmuyor. bende de Go Sms Pro yüklü, onda TR karakterleri de girsem sayısı aynı kalıyo. klavye giriş ayarlarına bir bak istersen sendeki ayarlar ne? değiştirecek bi ayar bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 dil ve klavye'de yerel ayari sec'de turkce secili varsayilan giris isaretli bi de. zaten baska da secili bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 öyle bişe yok. dili türkçe yapınca(telefon dili) yine aynı farktmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar