Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Arkadaşlar nereden bulabilirim şu ünlü islami ezgileri. Adlarını tam bilmiyorum ama bi talael bedra aleyne mi öyle bişey var, bir de allahumme salli falan... Bu tarz mp3 ler indirrebileceğim bir yer bilen var mı? İmana geldim de =) Ezgiler süper, cover yapmaya uğraşıcam.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) [Bu mesaj Penthesilea tarafından 21 Ekim 2004 07:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Hah evet ilahi :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 çağrı filminin bi müziği var tam coverlık bizde bi ara yapıcaktık sonra unuttuk gitti hehe şu 1000 in the east daki diilde bi müziği daha var çağrının onu tavsiye ederim
Natural Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 yusuf islam - this is for allah var mesela:D müzik yok hiç parçada zaten,yusuf abimiz:-p söylüo sayıyo bütün islami şeyleri;hacdan girio muhamedded çıkıo falan.:lol:[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Abi o adam gitti terörist oldu lan, pehey be.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: EagleEye, 21 Ekim 2004 10:53 tarihinde demiş ki: çağrı filminin bi müziği var tam coverlık bizde bi ara yapıcaktık sonra unuttuk gitti hehe şu 1000 in the east daki diilde bi müziği daha var çağrının onu tavsiye ederim Zaten Pentagram cover lamamışmıydı onu:-p Birde bulabilsem o parçayı..[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Ben sana gönderim msn den.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
Öne çıkan mesajlar